Andreas Benedictow blir ny sjeføkonom i Samfunnsøkonomisk analyse AS - Roger Bjørnstad blir ny sjeføkonom i LO

Samfunnsøkonomisk analyses sjeføkonom begynner i ny jobb som sjeføkonom og leder av Samfunnspolitisk avdeling i LO. Roger Bjørnstad etablerte Samfunnsøkonomisk analyse i 2013 og har vært hovedansvarlig for oppbyggingen av selskapet. Samfunnsøkonomisk analyse utgjør i dag et solid analysemiljø med 11 dedikerte samfunnsøkonomer og tre prosjektassistenter. Samfunnsøkonomisk analyse er svært glade for Rogers store innsats for utviklingen av selskapet og ønsker Roger lykke til i hans nye jobb. Roger fortsetter i Samfunnsøkonomisk analyse til han tiltrer sin stilling i LO i mars.

Samfunnsøkonomisk analyse blir også vesentlig styrket de kommende månedene ved at to meritterte samfunnsøkonomer starter opp i selskapet. Andreas Benedictow er ansatt som ny sjeføkonom etter Roger. Andreas kommer fra en stilling som forsker i SSBs Forskningsavdeling, gruppe for makroøkonomi. Andreas har jobbet med norsk og internasjonal makroøkonomi og har vært sentral i SSBs prognosevirksomhet.

1. februar tiltrer Marina Rybalka som seniorøkonom i Samfunnsøkonomiske analyse. Marina kommer også fra en stilling som forsker i SSBs forskningsavdeling. Marina har doktorgrad fra Universitetet i Oslo og har jobbet med betydningen av forskning og utvikling.