Velkommen til vår nye seniorøkonom, Marina Rybalka

Samfunnsøkonomisk analyse har fått gleden av å ansette Marina Rybalka som seniorøkonom! Marina har en doktorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo og en mastergrad i matematiske metoder i økonomi fra St. Petersburg. Før Marina kom til Samfunnsøkonomisk analyse arbeidet hun som forsker i Statistisk sentralbyrå.

Marina har spisskompetanse i vitenskapelige metoder innen mikroøkonomisk analyse, særlig innen analyse av bedriftsatferd og arbeidsmarkedet. Hun har vært med på flere evalueringsprosjekter av virkemiddelapparatet og har omfattende erfaring med behandling av mikrodata og evalueringsmetodikk. Hos Samfunnsøkonomisk Analyse inngår hun blant annet i det sterke teamet av økonomer som skal evaluere ordningene Skattefunn og differensiert arbeidsgiveravgift.  

Vi er kjempeglade for å ha Marina her hos oss og ønsker henne hjertelig velkommen i vårt team av samfunnsøkonomer!