SØA er på utkikk etter en ny samfunnsøkonom!

Vi er på utkikk etter en samfunnsøkonom med interesse for samfunnsmessige problemstillinger, og som liker å ha flere baller i luften samtidig.

I Samfunnsøkonomisk analyse AS jobber vi svært variert, med oppgaver knyttet til blant annet arbeidsmarkedet og kompetansebehov, nærings- og skattepolitikk, distrikts- og regionalpolitikk og boligmarkedet. Metodisk arbeider vi for eksempel med samfunnsøkonomiske analyser, evalueringer, økonometri, næringsanalyser, makroøkonomi og ringvirkningsanalyser. Det er derfor viktig at du er åpen for å jobbe innenfor flere sektorer og med ulike metoder. Du bør også trives med å formidle prosjekter du har arbeidet med, både skriftlig og muntlig.

Hos oss vil du arbeide i team med viktige samfunnsspørsmål, ha en bratt læringskurve og raskt mye ansvar under veiledning.

Du kan være nyutdannet (masternivå eller PhD) eller ha noen års relevant erfaring. Gode faglige prestasjoner er en forutsetning.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, pensjon og bonusordning.

Dersom dette virker interessant send oss en søknad med CV og vitnemål per epost til karin.ibenholt@samfunnsokonomisk-analyse.no innen 20. mai.